potet-bakt

Bakepotet

Bakt potet gir uante muligheter, der er det bare din fantasi som setter grenser! Du kan fylle poteten med hva du vil, som kryddersmør, hvitløksmør, rømme, bacon, skinke, mais, ost og mye, mye mer.

Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv, etter at du har varmet den opp som anvist og klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt. Fyll deretter med ønsket tilbehør.

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
305025 0,380 kg 50

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Kan ovnsstekes på 200 ℃ i ca. 10 min. Pakk den gjerne inn i litt aluminiumsfolie før steking.

Smaker fortreffelig som tilbehør til all slags kjøtt, med kryddersmør, mais, ost og skinke.

BESKRIVELSE
Kokte hele poteter med skall.
Råvarestørrelse: 340 – 420 g.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                    338 kJ – 80 kcal
Fett                                         0,1 g
-hvorav mettet fett              0,0 g
Karbohydrat                         17,1 g
-hvorav sukkerarter            1,7 g
Kostfiber                               1,6 g
Protein                                   1,9 g
Salt (naturlig natrium)       0,02 g

ALLERGENER
Ingen

HOLDBARHET
35 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader