
Kikerter
Kikerter er svært rike på mange næringsstoffer, deriblant folat, kopper, fosfor, jern, magnesium, molybden og mangan, som er essensielle næringsstoffer.
Kikerter kan brukes i salater, stuinger, hakkes og frityrstekes i boller som falafel, røres sammen og bakes som farinata, kokes og moses til hummus eller ristes og krydres som snacks.
Bestnr. | Vekt pr. enhet | Ant. i ifco |
309500 | 1,000 kg | 15 |
309501 | 2,000 kg | 8 |
TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Kikerter passer utmerket som tilbehør i salater, gryteretter og kan også ovnsstekes.
Passer til å lage en kikert-purè, hummus, evt falafler.
BESKRIVELSE
Tørkede kikerter som sous vide behandles.
Leveres i ifco.
NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G)
Energi 522 kJ – 124 kcal
Fett 2,5 g
-hvorav mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 14,8 g
-hvorav sukkerarter 0,4 g
Kostfiber 6,2 g
Protein 7,5 g
Salt 0,5 g
ALLERGENER
Ingen
HOLDBARHET
60 dager
OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader