kikerter

Kikerter

Kikerter er svært rike på mange næringsstoffer, deriblant folat, kopper, fosfor, jern, magnesium, molybden og mangan, som er essensielle næringsstoffer.

Kikerter kan brukes i salater, stuinger, hakkes og frityrstekes i boller som falafel, røres sammen og bakes som farinata, kokes og moses til hummus eller ristes og krydres som snacks.

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
309500 1,000 kg 15
309501 2,000 kg 8

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Kikerter passer utmerket som tilbehør i salater, gryteretter og kan også ovnsstekes.

Passer til å lage en kikert-purè, hummus, evt falafler.

BESKRIVELSE
Tørkede kikerter som sous vide behandles.
Leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                    522 kJ – 124 kcal
Fett                                         2,5 g
-hvorav mettet fett              0,3 g
Karbohydrat                        14,8 g
-hvorav sukkerarter             0,4 g
Kostfiber                                6,2 g
Protein                                    7,5 g
Salt                                          0,5 g

ALLERGENER
Ingen

HOLDBARHET
60 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader