Løk
Løk har tre hovedgrupper av næringsstoffer – antioksidanter, svovelforbindelser og karbohydrater, og det er disse stoffene som er med på å gi løkvariantene helsebringende gevinster.
Regelmessig inntak av løk kan blant annet forebygge hjerte- og karsykdommer, redusere kolesterolnivået i blodet og blodtrykket, beskytte mot flere former for kreft, ha en bakteriedrepende virkning og fungere som et naturlig antibiotikum, motvirke beinskjørhet, være bra for astmatikere og allergikere, i tillegg til at grønnsakstypen har en anti-diabetisk virkning.
Løk varierer i størrelse, farge og form, og smaken varierer fra mild og lett til sterk og kraftig. Løken er så god og allsidig at den kan bringe frem tårene hos enhver – men varmebehandler du dem viser de seg fra sin søteste side.
Bestnr. | Vekt pr. enhet | Ant. i ifco |
301002 | 5,000 kg | 3 |
BESKRIVELSE
Hel rød løk 100%, skrelt.
Vakumpakket og leveres i ifco.
NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G)
Energi 135 kJ – 32 kcal
Fett 0,1 g
-hvorav mettet fett 0,0 g
Karbohydrat 5,7 g
-hvorav sukkerarter 5,7 g
Kostfiber 2,0 g
Protein 1,1 g
Salt 0,0 g
ALLERGENER
Ingen
HOLDBARHET
9 dager
OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader
Bestnr. | Vekt pr. enhet | Ant. i ifco |
301001 | 5,000 kg | 3 |
BESKRIVELSE
Hel gul løk 100%, skrelt.
Vakumpakket og leveres i ifco.
NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G)
Energi 135 kJ – 32 kcal
Fett 0,1 g
-hvorav mettet fett 0,0 g
Karbohydrat 5,7 g
-hvorav sukkerarter 5,7 g
Kostfiber 2,0 g
Protein 1,1 g
Salt 0,0 g
ALLERGENER
Ingen
HOLDBARHET
9 dager
OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader