mandelpotet

Mandelpotet

Mandelpoteter er avlange med en liten bøy på midten. Skallet varierer mellom lysebrunt og gult, og den karakteristiske smaken er kraftigst hos de minste potetene. Den gode smaken gjør at mange foretrekker denne sorten til blant annet viltretter, lutefisk og rakfisk.

Mandelpoteten med sin gyldne farge, intense potetaroma og melne konsistens, er en av de beste matpotetene vi har.

 

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
305027 3,000 kg 5

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Varmebehandles i kjele eller ved dampkoking i ca. 10 min. Kan også varmes opp i mikrobølgeovn.

Passer utmerket som tilbehør til det meste av fisk, kylling, kjøtt, pølser osv. Og er en selvfølge til julematen!

BESKRIVELSE
Hele skrelte mandelpoteter.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                    307 kJ – 72 kcal
Fett                                         0,1 g
-hvorav mettet fett             0, 0 g
Karbohydrat                        15,2 g
-hvorav sukkerarter            2,4 g
Kostfiber                                1,6 g
Protein                                    1,9 g
Salt (naturlig natrium)     0,04 g

ALLERGENER
Ingen

HOLDBARHET
35 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader