Risgrøt
Risgrøt er godt hele året, men har ekstra gode og lange tradisjoner i julen.
Grøten kan enten varmes og serveres med sukker, kanel og smørøye, eller den kan brukes kald til riskrem og andre desserter.
Bestnr. | Vekt pr. enhet | Ant. i ifco |
306000 | 2,500 kg | 6 |
TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Posen varmes i vannbad eller ved dampkoking i 10-15 minutter.
Kan også helles over i kjele og varmes opp på middels varme under omrøring.
BESKRIVELSE
H-melk, vann, ris (16%), sukker, salt.
Pakket i plast og levert i Ifco.
NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G)
Energi 412 kj / 98 kcal
Fett 2,2 g
-hvorav mettet fett 1,4 g
Karbohydrat 16,4 g
-hvorav sukkerarter 3,8 g
Protein 3,1 g
Salt 0,16 g
ALLERGENER
Melk
HOLDBARHET
24 dager
OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader