kaalrotstappe

Stappe og stuinger

De fleste grønnsaker kan tilberedes som en stappe, stuing eller pure`. Bland gjerne sammen ulike grønnsaker for å finne «din favoritt» og smak til med ulike krydder.

Grønnsakene må kokes møre før de kan moses.

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303000 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min, eller stikk hull i pakningen og varm opp i mikrobølgeovn på 750 watt i 5 min. Best resultat oppnås ved å ha innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til røkte kjøttretter som pinnekjøtt, røkt vossakorv, røkt svine- og lammekjøtt

BESKRIVELSE
Kokt og most kålrot 46%, potet 27%, gulrot 12%, vann, smør, muskat, salt, og pepper.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                    301 kJ – 72 kcal
Fett                                         4,0 g
-hvorav mettet fett              0,8 g
Karbohydrat                         7,9 g
-hvorav sukkerarter            2,8 g
Protein                                   1,0 g
Salt                                         0,6 g

ALLERGENER
Melk

HOLDBARHET
21 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303051 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min, eller stikk hull i pakningen og varm opp i mikrobølgeovn på 750 watt i 5 min. Best resultat oppnås ved å ha innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til pølser av alle slag, også godt til kjøtt- og fiskeretter.

BESKRIVELSE
Kokt og moste poteter 70%, melk, vann, smør og salt.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                   379 kJ – 90 kcal
Fett                                        4,1 g
-hvorav mettet fett            2,0 g
Karbohydrat                        11,5 g
-hvorav sukkerarter           1,1 g
Protein                                  1,8 g
Salt                                        0,6 g

ALLERGENER
Melk, smør

HOLDBARHET
21 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303004 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min. Best resultat oppnås ved å ha i innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til kjøttkaker, røkte kjøttpølser, lutefisk, pinnekjøtt og salte kjøttprodukter.

BESKRIVELSE
Tørkede erter 63%, vann, melk, smør, salt, muskat og pepper.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                   421 kJ – 101 kcal
Fett                                        6,1 g
-hvorav mettet fett             0,8 g
Karbohydrat                        10,1 g
-hvorav sukkerarter           6,9 g
Protein                                  1,6 g
Salt                                         0,5 g

ALLERGENER
Melk

HOLDBARHET
40 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303086 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min, eller stikk hull i pakningen og varm opp i mikrobølgeovn på 750 watt i 5 min. Best resultat oppnås ved å ha innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til stekt og kokt viltkjøtt, fiskeretter, andebryst og lammekjøtt.

BESKRIVELSE
Kokt og most sellerirot 49% og poteter 32%, melk, vann, smør, salt, løpstikke og pepper.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                    294 kJ – 70,2 kcal
Fett                                         4,1 g
-hvorav mettet fett               1,7 g
Karbohydrat                         6,6 g
-hvorav sukkerarter            4,2 g
Protein                                   1,6 g
Salt                                         0,4 g

ALLERGENER
Melk og sellerirot

HOLDBARHET
21 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303099 300 g 50
303098 600 g 30

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min, eller stikk hull i pakningen og varm opp i mikrobølgeovn på 750 watt i 5 min. Best resultat oppnås ved å ha innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket som tilbehør til det meste av hvit fisk, kylling og røkt kjøtt.

BESKRIVELSE
Kokt og most gulrot 69% og poteter, fløte, smør, salt, pepper.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G)
Energi                            358 kJ / 85 kcal
Fett                                  5,8 g
-hvorav mettet fett       1,8 g
Karbohydrat                  7,4 g
-hvorav sukkerarter      2,6 g
Protein                            1,0 g
Salt                                  0,5 g

ALLERGENER
Fløte og smør

HOLDBARHET
21 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303097 300 g 50
303096 600 g 30
303073 800 g 20

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min, eller stikk hull i pakningen og varm opp i mikrobølgeovn på 750 watt i 5 min. Best resultat oppnås ved å ha innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket som tilbehør til smaksrik kylling, fiskeretter av hvit, stekt fisk eller sammen med en kraftig, grov burger. Egner seg godt på tapasbordet.

BESKRIVELSE
Kokt og most søtpotet (86 %), fløte, smør, vann, salt, pepper. Glutenfri.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G)
Energi                                 515 kJ / 123 kcal
Fett                                      6,0 g
– hvorav mettet fett          3,9 g
Karbohydrat                      15,5   g
– hvorav sukkerarter        9,4 g
Protein                               1,6 g
Salt                                      0,4 g

ALLERGENER
Melk

HOLDBARHET
21 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader