potetmos

Stapper og stuinger

De fleste grønnsaker kan tilberedes som en stappe, stuing eller pure`. Bland gjerne sammen ulike grønnsaker for å finne «din favoritt» og smak til med ulike krydder.

Grønnsakene må kokes møre før de kan moses.

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303000 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min, eller stikk hull i pakningen og varm opp i mikrobølgeovn på 750 watt i 5 min. Best resultat oppnås ved å ha innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til røkte kjøttretter som pinnekjøtt, røkt vossakorv, røkt svine- og lammekjøtt

BESKRIVELSE
Kokt og most kålrot 46%, potet 27%, gulrot 12%, vann, smør, muskat, salt, og pepper.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                    301 kJ – 72 kcal
Fett                                         4,0 g
-hvorav mettet fett              0,8 g
Karbohydrat                         7,9 g
-hvorav sukkerarter            2,8 g
Protein                                   1,0 g
Salt                                         0,6 g

ALLERGENER
Melk

HOLDBARHET
21 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303051 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min, eller stikk hull i pakningen og varm opp i mikrobølgeovn på 750 watt i 5 min. Best resultat oppnås ved å ha innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til pølser av alle slag, også godt til kjøtt- og fiskeretter.

BESKRIVELSE
Kokt og moste poteter 70%, melk, vann, smør og salt.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                   379 kJ – 90 kcal
Fett                                        4,1 g
-hvorav mettet fett            2,0 g
Karbohydrat                        11,5 g
-hvorav sukkerarter           1,1 g
Protein                                  1,8 g
Salt                                        0,6 g

ALLERGENER
Melk, smør

HOLDBARHET
21 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303004 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min. Best resultat oppnås ved å ha i innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til kjøttkaker, røkte kjøttpølser, lutefisk, pinnekjøtt og salte kjøttprodukter.

BESKRIVELSE
Tørkede erter 63%, vann, melk, smør, salt, muskat og pepper.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                   421 kJ – 101 kcal
Fett                                        6,1 g
-hvorav mettet fett             0,8 g
Karbohydrat                        10,1 g
-hvorav sukkerarter           6,9 g
Protein                                  1,6 g
Salt                                         0,5 g

ALLERGENER
Melk

HOLDBARHET
40 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader

Bestnr. Vekt pr. enhet Ant. i ifco
303059 2,500 kg 6

TILBEREDNING – SERVERINGSTIPS
Legg posen i vannbad og la trekke under lokk i ca. 10 min. Best resultat oppnås ved å ha i innholdet over i en kjele og varmes opp under omrøring.

Passer utmerket til kjøttkaker, røkte kjøttpølser, lutefisk, pinnekjøtt og salte kjøttprodukter.

BESKRIVELSE
Tørkede erter 63%, vann, melk, smør, salt og pepper.
Pakket i plast og leveres i ifco.

NÆRINGSINNHOLD (PR 100 G) 
Energi                                   421 kJ – 101 kcal
Fett                                        6,1 g
-hvorav mettet fett             0,8 g
Karbohydrat                        10,1 g
-hvorav sukkerarter           6,9 g
Protein                                  1,6 g
Salt                                         0,5 g

ALLERGENER
Melk

HOLDBARHET
40 dager

OPPBEVARING
Kjølig 2-6 grader