Marinerte Poteter "Provence"
Varenavn |
Potet Hele 5x3kg |
Potet Hele 5x3kg kart |
Potet Hele 10x1,2kg |
Potet Hele 10x1,2kg kart |
Potet Hele 16x1,2kg |
Potet Hele 36x600g |
Potet Hele 36x400g |
Varenr Dpak |
305000 |
305034 |
305040 |
305009 |
305008 |
305024 |
305002 |
Dpak nettovekt |
15,000 |
15,000 |
12,000 |
12,000 |
19,200 |
21,600 |
14,400 |
Fpak nettovekt |
3,000 |
3,000 |
1,200 |
1,200 |
1,200 |
0,600 |
0,400 |
Antall Fpak i Dpak |
5 |
5 |
10 |
10 |
16 |
36 |
36 |
Antall på Dpak på pall |
32 |
30 |
32 |
30 |
28 |
28 |
28 |

Varenavn
Varenr Dpak
Dpak nettovekt
Fpak nettovekt
Antall Fpak i Dpak
Antall på Dpak på pall
Potet Provence 5x3kg
305047
15kg
3kg
5
32
Beskrivelse
Skrubbede, hele, uskrelte poteter (97%) marinert i rapsolje, salt og krydder: sort pepper, rosmarin, timian, basilikum, oregano, merian, salvie.
Sous vide behandles og leveres i Ifco.
Tilberedning- og serveringstips
Potetene bør varmebehandles, men kan også nytes kalde.
Ovn: 200°C i ca 12 min
Stekepanne: Middels varme ca 7 – 8 min
Mikrobølgeovn: 5 min på 750 watt
Kjele: Trekke i vannbad i emballasjen i 10 min.
Passer utmerket til grillmat og som tilbehør til det meste av fisk, kylling, kjøtt, pølser, samt i salater og vegetarretter.
Holdbarhet
Ved produksjon:
Min. holdbarhet v/ levering grossist:
Holdbarhet v/ brutt forpakning:
35 dager
15 dager
3 dager
Oppbevaring
Kjølig 2 - 6 grader
Næringsinnhold pr 100g
Energi:
Fett:
- hvorav mettet fett
Karbohydrat:
- hvorav sukkerarter
Kostfiber:
Protein:
Salt:
364 kJ / 87kcal
1,9 g
0,3 g
15,3 g
3,7 g
1,9 g
0,1 g
Allergener
Ingen